Frans Duijts aangehouden op verdenking van mishandeling

29 Januari 2014 16:52 | sterren | Door Televizier

Slecht nieuws over Frans Duijts. De normaal zo vrolijke volkszanger is zondagnacht aangehouden op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.

'Er waren wat gekke manoeuvres op de snelweg tussen Frans en, blijkt achteraf, een politieman in burger,' meldt zijn management aan RTL Boulevard 

Aanleiding ruzie

De aanleiding voor het conflict was volgens de politie een vermoedelijk gevaarlijke inhaalmanoeuvre op de A15 ten westen van Leerdam. De agent in vrije tijd wilde hierover in gesprek met de bestuurder van de andere auto, maar die zou niet gereageerd hebben op signalen.

Handgemeen

Toen de auto met daarin de Tielenaren bij Tiel-West de snelweg verliet, reed de agent er achteraan. Bij het tankstation kwam het uiteindelijk tot een conflictsituatie. "Er is wat geduw geweest, met wat uiteindelijk een politieagent in burger bleek te zijn", aldus de woordvoerder van Frans.

Show Laat

Ondertussen doen de wildste geruchten de ronde. De diender zou een paar rake klappen hebben gekregen en raakte gewond aan zijn hoofd, armen en rug. Frans Duijts doet vanavond zijn verhaal in Show Laat.

Meer over