Frans Molenaar (74) overleden

Frans Molenaar heeft op 74-jarige leeftijd zijn laatste adem uitgeblazen. De couturier viel vorige maand van de trap, hij overleed vrijdag aan de gevolgen daarvan.

Frans Molenaar, een van de beroemdste modeontwerpers van Nederland, is vrijdag op 74-jarige leeftijd overleden. De couturier viel in december van de trap, hij brak hierbij zijn middenvoetsbeentje en meerdere ribben. "Hij was er ernstiger aan toe dan we met de buitenwereld hebben gecommuniceerd", meldt zijn persoonlijk assistent Mirjam Bax aan De Telegraaf. De val is hem uiteindelijk fataal geworden.

Overleden

Bax wil verder niets over de situatie kwijt. "Details wil ik ook nu niet geven, dat heb ik zo met de familie afgesproken. Maar Frans is overleden aan de gevolgen van die val. Dat is ook wat het ziekenhuis ons heeft verteld."

Frans Molenaar

De creatieve alleskunner Frans Molenaar ontwierp naast mode ook glaswerk, fietsen, brillen, auto's, een verflijn en urnen. De couturier zou binnenkort zijn honderdste modecollectie presenteren, helaas gaat dit hem niet meer lukken.

Veel BN'ers zijn geschrokken van de plotselinge dood van Frans Molenaar.

Meer over:

Reageren