Geert Hoes en Marit van Bohemen samen in toneelstuk

Geert Hoes en Marit van Bohemen gaan het toneel op. Zij maken deel uit van de cast van Eindeloos, een toneelstuk over zelfmoord.

Het is inmiddels al even geleden dat we iets van Geert Hoes hebben gehoord. De acteur maakte alweer dertien jaar geleden zijn debuut in Goed Tijden, Slechte Tijden. Een succesvolle carrière leek in het verschiet te liggen na rollen in de tv-series Costa! en Lotte. Helaas zakte hij een beetje weg in de vergetelheid.

Nieuwe ervaring voor Geert

Maar nu keert hij terug met een rol in het theater. Eerder speelde hij al in de musical Piaf en binnenkort is hij te zien in het toneelstuk Eindeloos; een heftig familiedrama over zelfmoord. Dat is een geheel nieuwe ervaring voor de acteur: "Dat is spannend. Zes weken opgesloten worden voor repetities, dat heb ik niet eerder meegemaakt", vertelt hij aan Spits.

Eindeloos

Hoewel het stuk een heftig thema aansnijdt, is het niet alleen maar huilen geblazen: "Er zit nog humor in ook. We hebben nog maar een paar scènes gelezen en heel hard gelachen. En soms komt Eindeloos keihard binnen.” Geert Hoes hoopt met het toneelstuk te bereiken dat de zelfmoordcijfers dalen.

Marit van Bohemen

Ook voormalig CampingLife babe Marit van Bohemen heeft een rol in het stuk. Diana Dobbelman, Manouk van der Meulen en Job Bovelander maken de cast compleet. De try-outs van Eindeloos gaan 19 september van start, het stuk is te zien tot en met 31 januari. Tijdens de Uitmarkt op 31 augustus zal alvast een voorproefje worden gegeven.

Reageren