Géza Weisz zegt Nationale IQ Test af wegens ziekte

2 januari 2016 16:16 | sterren | Door Televizier

Géza Weisz mist de Nationale IQ Test die vanavond live bij RTL 4 wordt uitgezonden. De 29-jarige acteur is ziek, aldus een woordvoerder.

Géza zou één van de acht bekende Nederlanders zijn die aan het einde van het avondvullende programma zouden weten hoeveel PK hun hersenpan bevat.

Oscar Aerts in IQ Test

Op het laatste moment heeft de organisatie acteur en Expeditie Robinson finalist Oscar Aerts bereid gevonden mee te doen. De andere bekende deelnemers zijn Oscars Expeditiemaatje Klaas van der Eerden, tattookoning Henk Schiffmacher, wielrenster Marianne Vos, Rambam-presentatrice Linda Hakeboom, wetenschapsjournalist Diederik Jekel, stylist Manon Meijers en Radio 538-dj Jeroen Nieuwenhuize. Naast het BN'er vak zijn ook vijf publieksgroepen vertegenwoordigd: advocaten, juffen, personal trainers, 'blondjes' en 'real men' (oftewel mannen die met hun handen werken).

RTL 4

De eerste Nationale IQ Test werd in 2000 door BNN uitgezonden. Vorig jaar nam RTL 4 de programmaformule van de zender over. De presentatie is in handen van Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge.

Meer over