Voorlopig dan

Giel Beelen stopt na 25 jaar met radio maken

29 augustus 2022 12:01 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Sem van der Wal

Elk jaar maakt Giel Beelen op de laatste dag van de maand mei dezelfde grap over dat het zijn laatste uitzending is, maar dit keer is het menens. De radio-dj hangt zijn microfoon aan de wilgen, omdat hij andere grootse plannen heeft.

Fans van de radio-dj hoeven zich geen zorgen te maken. Giel stopt er niet definitief mee.

Wereldreis

Op zijn Instagram laat Giel weten dat hij met zijn vriendin in 2023 de wereld gaat rondreizen en even ‘helemaal in het nu wil leven.’ “Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in! Ik heb het er in mijn podcast KUKURU vaak over; Wie ben je in essentie? Wie ben je zonder je werk, of zelfs zonder je naam? Wie ben ik zonder het mannetje van de radio te zijn? Voor het eerst in 25 jaar geen radio maken.”

“Mijn contract zou tot 2023 doorgaan maar voor dit grote avontuur heb ik dit in overleg vervroegd.” Volgend jaar knijpt Giel er dus in ieder geval een jaartje tussenuit.

Het leven ervaren

Wanneer de radio-dj terugkomt is nog niet bekend en dat weet hij zelf ook nog niet. “Hoe volgend jaar er uit gaat zien weten we nog niet. We laten ons inspireren, meevoeren en raken. We gaan het leven ervaren en nemen je mee.”

Giel is in ieder geval nog tot eind dit jaar te horen met zijn eigen avondprogramma op Radio 2.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Meer over