Babynieuws!

Giel Beelen wordt vader

6 juni 2023 10:32 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Sem van der Wal

Giel Beelen houdt iets heel bijzonders over aan zijn wereldreis. De radio-dj heeft namelijk bekendgemaakt dat hij en zijn vriendin Floor hun eerste kindje verwachten.

Op Instagram maakt hij het nieuws wereldkundig.

Allermooiste

“Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen: wij zijn in verwachting!” schrijft Giel. Hij laat weten dat Floor zelfs al op de helft zit van haar zwangerschap en zich goed voelt. “Floor voelt zich gelukkig goed en we hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én ons breekjaar.”

Wereldreis

Giel besloot vorig jaar zijn radiowerkzaamheden voor in ieder geval een jaar neer te leggen, omdat hij en Floor een wereldreis zouden maken om even ‘helemaal in het nu te leven.’

‘Zo dankbaar’

De radio-dj kan in ieder geval niet wachten hun kindje er is. “De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd, samen met onze nieuwe reisgenoot. Dat was echt zo bijzonder en waardevol.”

“We kunnen niet wachten om onze baby straks te laten zien hoe mooi de wereld is. Wat een reis, wat een avontuur. Zo dankbaar.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Meer over