Hoge verwachtingen

Gordon verwacht een tweede seizoen van Down the Road

16 februari 2022 13:57 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa / Remko de Waal

Gisteren was de laatste aflevering van Down the Road en het programma heeft er ondanks de kritieken vooraf een grote groep fans bij. Gordon denkt dan ook dat een tweede seizoen niet kan uitblijven.

Gordon

Op Instagram laat de zanger weten dat de Nederlandse versie van Down the Road vooraf al werd vergeleken met de Belgische editie en dat kijkers Gordon niet de juiste persoon vonden voor het programma. Inmiddels heeft Gordon het tegendeel bewezen. “De Nederlandse versie wordt omarmd door inmiddels meer dan 700.000 kijkers elke week gemiddeld. Ik heb zo genoten van dit avontuur en het kan niet anders dan dat we terug gaan komen met dit geweldige programma!”

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

De laatste aflevering van Down the Road, waarin Gordon op roadtrip gaat met jongeren met het Syndroom van Down, trok gisteravond nog 604.000 kijkers.

Belgisch format

Oorspronkelijk zou het programma afgelopen november al van start gaan, maar door verschillende redenen werd Down the Road steeds verplaatst.

Het programma is van origine Vlaams, waarin Dieter Coppens de presentatie doet en reisleider is. In het voorbije seizoen, dat te zien was op NPO3, ging Coppens met een groep van zes jongeren met het syndroom van down onder andere naar Spanje en Marokko.

Meer over