Pilot

Gordon is druk bezig met nieuw tv-programma

11 april 2024 11:26 | sterren | Door Esther Hut

© NTR

Het is alweer even geleden dat Gordon z’n eigen tv-programma had en nadat zijn contract bij Talpa afgelopen december niet werd verlengd leek de tv-carrière van de zanger en presentator echt over en uit. Maar nu lijkt er toch iets op de plank te liggen.

Gordon is namelijk gespot met camera’s om zich heen.

Blushing

Gisteren maakte Gordon op Instagram bekend dat zijn koffietent Blushing terugkomt naar Blaricum. Twee jaar geleden moest hij de vestiging nog sluiten vanwege personeelstekort, maar deze zomer kunnen ze in het Gooi weer genieten van een bakje koffie.

Maar dat is niet het enige goede nieuws voor Gordon. Hij werd namelijk door RTL Boulevard gespot met een microfoontje om.

Opnames voor SBS6

“We zagen Gordon vandaag met een microfoontje,” vertelt verslaggever Aran Bade in de uitzending van RTL Boulevard. “Wij denken: wat is er aan de hand? Zijn er opnames?”

Op een foto is ook duidelijk te zien dat Gordon een cameraploeg achter zich aan heeft. Bij navraag bij de manager van de zanger blijkt hij inderdaad bezig te zijn met een pilotaflevering van een nieuw SBS6-programma

“Het klopt dat ze kijken naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon, zodra er meer over bekend is komen ze hier vanuit SBS6 op terug,” aldus de manager.

Het is dus nog even afwachten of het daadwerkelijk doorgaat en of het programma wellicht iets te maken heeft met de opening van Blushing.

Meer over