Gordon steunt Bram Moszkowicz

3 December 2014 13:27 | sterren | Door Televizier

Gordon vindt het verschrikkelijk dat Bram Moszkowicz niet te hulp wordt geschoten door zijn vrienden en familie. De zanger biedt hem daarom de helpende hand.

Toen Gordon hoorde dat een gedeelte van de inboedel van Bram Moszkowicz onder de hamer zou gaan, schrok de RTL 4-presentator zich een hoedje. Bram Moszkowicz moest zo’n 16.000 euro aan voormalig raadsman Gabriël Meijers betalen, maar de beste man is hartstikke blut. ‘’Ik vind het onvoorstelbaar dat Bram kennelijk door al zijn vrienden en familie in de steek wordt gelaten’’, aldus de krullenbol in De Telegraaf.

Gordon

Er is inmiddels een schikking getroffen, maar Gabriël Meijers wil niet ingaan op de inhoud van de overeenkomst. Het is goed mogelijk dat Gordon het bedrag heeft voorgeschoten. ‘’Als het weer wat beter met hem gaat, betaalt-ie het me maar terug’’, zei de zanger eerder. Goor wil overigens niet meer op de zaak reageren.

Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz vertelt woensdagavond in RTL Boulevard openhartig over het ontstaan van zijn financiële problemen en hoe het nu verder moet met de ex-strafpleiter. Wie weet legt hij ook uit hoe hij ondanks alle perikelen nog altijd met witgouden kraagverzwaarders rond kan lopen.

De laatste keer dat Bram Moszkowicz uitgebreid over zijn privéleven sprak was in het programma Waar Is De Mol?.

Meer over