Gordon stopt misschien toch niet met zingen

29 november 2016 15:35 | sterren | Door Televizier

© William Rutten/RTL

Gordon heeft zijn afscheid als zanger nog maar net aangekondigd of hij werkt al weer aan zijn rentree. Het lijkt de presentator wel wat om 1 keer per jaar te blijven optreden met het Metropole-orkest.

Het afscheid van Gordon als zanger is groots aangepakt. Michiel van Erp maakte een documentaire over de Amsterdammer, Gordon kwam in elke talkshow langs om te vertellen over zijn afscheid, vrienden en collega's namen emotionele afscheidsfilmpjes op en Gordon plande voor de gelegenheid twee afscheidsconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam.

Reacties

Voor het eerste van die twee concerten vertelde Gordon maandag dat hij overweegt toch te blijven zingen. Hij ziet een jaarlijks optreden met het Metropole Orkest wel zitten. Een definitief besluit laat hij afhangen van de reacties op zijn afscheidsconcerten.

RTL 4 zendt het hele (afscheids)concert getiteld 25 jaar Gordon: compleet, volmaakt, het einde, uit op zondag 4 december.

Wat er ook gebeurt, Gordon blijft sowieso te zien op televisie. Daarnaast wordt hij binnenkort geroast, en wil hij met mattie Goor een bejaardentehuis bouwen.

Meer over