Gordon vecht tegen tranen in Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken

Gordon had het erg zwaar tijdens de opnames van Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken. Gelukkig vond hij steun bij Gerard Joling.

Op het eerste gezicht lijkt het Gerard Joling en Gordon voor de wind te gaan. Beiden hebben een bijzonder succesvolle carrière, vieren het ene feestje na de andere en lachen, gieren en brullen erop los.

Maar niets is wat het lijkt, de mannen voelen zich namelijk vaak erg eenzaam. "We hebben alles wat we willen, behalve een vaste partner", vertelt Gordon in Koffietijd.

Liefdesverdriet

Hier had Gordon het bijzonder zwaar mee tijdens de opnames van Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken. Gordon werd toen namelijk verlaten door zijn 32-jarige vriend Wesley Mutsaars. "Dat is niet zo handig van hem", verklaart Gordon.

Toch bleef de zanger en presentator een echte professional en is van zijn liefdesverdriet niets te merken: "Het kwam als donderslag bij heldere hemel, maar je moet je werk doen. Ik heb tijdens de opnames gelachen terwijl ik eigenlijk stond te janken."

Eenzaamheid

Gelukkig vond Gordon steun bij Gerard Joling, met wie hij voor het programma een maand samenwoonde in Amsterdam Noord. "We hebben mooie gesprekken gehad. Ook voor hem geldt een bepaalde eenzaamheid. Omdat hij negen jaar ouder is, is het helemaal een ding. Dat je denkt: wanneer komt het dan?", legt Gordon uit.

Levensgezel

Ondanks alles houdt Gordon moed: "Ik zou het wel leuk vinden om een levensgezel te hebben, iemand waarmee je oud kan worden. Ik blijf nog steeds geloven in de liefde."

Meer over:

Reageren