Gordon voelt zich niet gewaardeerd door Hilversum

Gordon stopt met zingen. Een van de redenen is dat hij zeer teleurgesteld is in de rmannetjes van de radio. „Hilversum heeft nooit een blijk van waardering laten horen.”

Gordon neemt volgend jaar afscheid als zanger met twee concerten in het Amsterdamse concertgebouw. Dan heeft hij er 25 jaar opzitten als artiest. In een persbericht op zijn Facebook-site legt Gordon uit waarom hij er de brui aan geeft. „Ik heb me altijd enorm gewaardeerd gevoeld door het publiek maar nooit echt door de industrie. Hilversum heeft nooit een blijk van waardering laten horen aan mij in al die jaren dat ik bezig ben. Het uitbrengen van platen heeft tegenwoordig niet echt zin meer met de huidige houding tegenover Nederlandse artiesten van de radio samenstellers.”

Blushing

Desondanks is Gordon zeker niet ontevreden met zijn prestaties: „Ik kan ondanks dat terugkijken op een fenomenale carrière met zoveel hoogtepunten dat ik een tevreden mens mag zijn.” Bovendien heeft hij tegenwoordig hele andere dingen aan zijn hoofd dan op het podium staan. „Mijn interesses zijn veranderd en mijn tv carrière staat op dit moment nummer 1 en ook mijn koffiesalons Blushing verdienen mijn volledige aandacht.”

Never Nooit Meer 

Gordon had in de loop der jaren verschillende hits zoals bijvoorbeeld zijn eerste uit 1991: Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn, ook Ik Hou Van Jou was een knijter, net als Ik Bel Je Zomaar Even Op en Never Nooit Meer met Re-Play.

Reageren