Gordon wil Paul de Leeuw als opvolger in Holland’s Got Talent

Gordon ziet Paul de Leeuw als zijn perfecte vervanger in de RTL 4-talentenjachten Holland’s Got Talent en X Factor.

Gordon zien we voorlopig niet meer terug in de jury van talentenshows, en dus moet RTL op zoek naar een waardig opvolger. “Jureren is onwijs leuk, maar na negen jaar val ik in herhaling. Ik weet dat mensen het leuk vinden, maar ik moet het zelf ook nog leuk vinden. Ik vind het niet meer leuk, dus dan houdt het op“, vertelt hij aan 100%NL.

Paul de Leeuw

Gordon vindt dat Paul de Leeuw zijn plek in moet nemen. “Ik vind Paul de Leeuw wel een goede. Ik denk dat Paul ook wel aan iets nieuws toe is aan zijn carrière. Hij heeft het denk ik nog nooit gedaan, maar je moet het willen. Ik denk dat hij dat erg leuk kan. Absoluut“, aldus de diva.

Gordon

Gordon hoopt niet dat er een jurylid van The Voice Of Holland op zijn stoel komt te zitten. “Met alle respect voor de jury van The Voice of Holland, maar ik vind het af en toe tenenkrommend wat ze zeggen. Ze zijn veel te aardig, veel te lief, alles vinden ze goed. Mijn hemel. Het is af en toe alsof je naar Open Het Dorp van Mies Bouwman zit te kijken. ‘Lieve mensen.’”, besluit de krullenbol.

Gordon start zaterdag met zijn nieuwe talkshow Goor Draait Door.

Reageren