Na sluiting koffiezaak

Gordon zweert never nooit meer de pers te woord te staan

25 september 2022 21:09 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Gordon is klaar met de pers. De 54-jarige entertainer liet aan een cameraploeg van RTL Boulevard weten voortaan geen interviews meer te doen met Nederlandse nieuwsmedia. 

Deze opmerkelijke claim volgde na een beladen middag voor Gordon. Hij was speciaal overgevlogen uit Dubai om bij de sluiting van zijn koffiezaak Blushing in Blaricum te kunnen zijn. Het lukte niet meer om voldoende personeel te vinden om het rooster vol te krijgen. 

Wegsturen

Verslaggevers van zowel Boulevard als Shownieuws waren aanwezig om te zien hoe Gordon afscheid nam van de horecazaak waar hij in 2014 mee begon. Maar Gordon had helemaal geen zin in pottenkijkers met camera's en microfoons en wilde dat de pers vertrok. Hij liet in een emotionele toestand weten vanaf nu geen interviews meer te willen geven. 

Instagram

Gordon staat bekend om zijn impulsiviteit, hij roept wel vaker dingen waar hij later lachend op terugkomt. Toch lijkt deze claim niet een complete opwelling te zijn. Eerder deze week gooide hij zijn Instagrampagina helemaal leeg, al bleef het account van zijn hondjes Toto en Rocco wel in de lucht. Daar viel op te lezen dat zij ook niets begrepen van waar hun baasje mee bezig is. 

Publiciteit

Het is maar zeer de vraag in hoeverre Gordon woord kan houden. Hij staat nog altijd onder contract bij Talpa waar hij onder meer een tweede seizoen Down the road maakt. Het is vrijwel onmogelijk om als programmamaker niet de publiciteit op te zoeken en interviews zijn daar een onvermijdelijk onderdeel van. Daar komt bij dat Gordon een haat-liefde relatie met de pers heeft en eigenlijk nooit lang zonder de spotlights kan. 

Meer over