Voorjaarskindje

GTST-actrice Bo Maerten in verwachting

12 december 2020 09:24 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Bo Maerten (28) is in verwachting van haar eerste kindje. De actrice, bekend van GTST, weet sinds eind augustus dat er een kleine op komst is.

Bij RTL Boulevard reageert Maerten op het blije babynieuws dat ze ontdekte op het moment dat ze begon aan de opnames van de nieuwe speelfilm Zwanger & co.

Herkenbaar

Bo speelt de hoofdrol in Zwanger & co en kon veel van haar eigen ervaringen, twijfels en angsten als aanstaande moeder gebruiken voor haar rol. Bo is momenteel twintig weken zwanger. Haar kindje wordt in het vroege voorjaar van 2021 verwacht.

GTST

Soapfans kennen Bo beter als Amelie Hendrix, de vlotgebekte veilingmeester met een talent voor kunstvervalsing. Sinds het vertrek van Amir (Alkan Çöklü) staat Amelies liefdesleven op een laag pitje. Hoe en of een eventuele zwangerschap in de serie wordt verwerkt is nog niet duidelijk. Wel lijkt het erop dat Marwan (Hassan Slaby) interesse in haar heeft, maar hij staat op het punt zelf vader te worden na een one night stand met de vijftienjarige Demi Verduyn (Noa Zwan).

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Meer over