Guido Weijers aangeklaagd na uitzenden filmpje Dave Roelvink

6 januari 2015 13:50 | sterren | Door Televizier

Tijdens de oudejaarsconference van Guido Weijers kwamen alle belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar aan bod, denk aan het pijpfilmpje van Dave Roelvink. Dit had hij beter kunnen vermijden.

Oliebollen, champagne en een oudejaarsconference zijn al sinds jaar en dag het recept voor een gezellige oudejaarsavond. Volgens advocaat Peter Plasman hoort het welbekende filmpje van Dave Roelvink in een jacuzzi daar niet bij.

Guido Weijers

Guido Weijers blikte tijdens de oudejaarsconference terug op de Dave Roelvink-gate. De visueel ingestelde cabaretier liet het beruchte filmpje, waarin te zien is dat Melissa Pach Dave Roelvink oraal bevredigt, zien en hij maakte hier uiteraard de nodige grappen over. De familie Pach kon er niet om lachen en schakelde advocaat Peter Plasman in.

Dave Roelvink

"We wisten dat er iets in zou zitten, maar dit hadden we niet verwacht. Hij heeft die filmpjes laten zien terwijl hij weet dat het niet mag", vertelt de vader van Melissa aan BuzzE. "Het liefste zouden we het laten overwaaien, maar als we dit laten zitten, staan we ook minder sterk in de zaak tegen Dave."

Dries Roelvink

Ook Dries Roelvink schrok toen hij de beelden in de oudjaarconference van Guido Weijers voorbij zag komen. "Guido had ons laatst al verteld dat hij het over Dave zou hebben in het stuk, maar dit wisten we niet. Dave is hier ook heel erg teleurgesteld over."

Filmpje

Dave Roelvink mag dan teleurgesteld zijn, hij heeft zijn excuses nog steeds niet aan de familie Pach aangeboden. Zijn vader Dries heeft overigens wél met het gezin gesproken. "Het zijn hele fijne mensen, maar ik kan Dave niet dwingen om er met mij heen te gaan."

Het is goed mogelijk dat Dave door het schandaal geen werk meer kan vinden. Gelukkig kan hij altijd nog ergens anders terecht.

Meer over