Guus Meeuwis gaat scheiden

26 februari 2016 13:14 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland/Roy Beusker

Guus Meeuwis en zijn vrouw Valérie gaan na 14 jaar huwelijk uit elkaar. Als reden geeft Guus dat ze teveel uit elkaar zijn gegroeid. 

Carrièretechnisch gaat het Guus Meeuwis (43) voor de wind, de zanger/presentator stapelt succes op succes, maar privé gaat het een stuk minder. Guus maakte het nieuws van zijn scheiding bekend op zijn eigen website. 

'Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan.

We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop.

Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan.

Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven.

We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan.

Guus en Valérie'

Het nieuws komt nadat Shownieuws donderdagavond meldde dat Guus al een paar maanden geleden verhuisd is naar een ander huis in Tilburg. 

Meer over