Heftig: Simon Cowell gehypnotiseerd door puppy

Dat was even schrikken voor het publiek bij Britain’s Got Talent. Jurylid Simon Cowell raakte buiten bewustzijn nadat hij een hypnosehond in de ogen keek.

Het voorval vond plaats tijdens de audities voor de talentenjacht in Manchester, meldt The Sun. Een vrouw nodigde Simon uit op het podium om in de ogen van haar hond Princess te kijken. Toen hij eenmaal weer op zijn plek achter de jurytafel zat, ging het mis. Simon zei tegen zijn collega-juryleden dat hij zich niet lekker voelde en lag vervolgens bewusteloos over zijn desk heen.

Britain’s Got Talent

Er zijn geen beelden van Simons instorting. Princess kwam terug en maakte Simon weer wakker. Dat was nog geen sinecure: het kostte Princess meerdere minuten. Gelukkig liet een woordvoerder van Britain’s Got Talent weten dat Simon weer is hersteld. Een dag later kon hij gewoon aanwezig zijn bij de volgende audities. 

Hypnodog

Simon is niet het eerste slachtoffer van Princess: ze staat bekend als de ‘hypnodog’. Het is een Duitse spits-puppy. Haar baasje heet Krystyna Lennon. Dat is de nicht van Hugh Lennon, een professionele hypnotiseur die optrad met zijn hypnohond Oscar. Hugh en Oscar treden tegenwoordig niet meer op. 

Hondenliefhebber

Simon Cowell is een grote hondenliefhebber. Hij heeft zelf twee Yorkshireterriërs, Squiddly en Diddly, en doneerde vorig jaar 25.000 pond om een afgebrand hondenverblijf in Manchester te laten opknappen.

Reageren