Irene Moors en André Kuipers in nieuw seizoen Sterren Op Het Doek

27 oktober 2013 19:44 | sterren | Door Televizier

Hanneke Groenteman verwelkomt in het nieuwe seizoen van Sterren Op Het Doek onder anderen Irene Moors, Rob de Nijs en André Kuipers.

De gastenlijst van het prestigeuze Omroep MAX-programma wordt altijd zorgvuldig geheim gehouden, toch lichtte Hanneke Groenteman bij Life4you een tipje van de sluier.

Hanneke Groenteman over Sterren Op Het Doek

Dat Hanneke het RTL-zondagmiddagprogramma had gekozen om te vertellen over de achtste reeks van Sterren Op Het Doek is niet geheel toevallig. In dit seizoen maakt Irene Moors haar opwachting als een van de sterren die door drie kunstschilders vereeuwigd gaat worden.

Hanneke is dol op Irene

Hanneke was bijzonder te spreken over Irene, omdat Moors volgens haar een van de weinige kandidaten is die volledig authentiek is, ongeacht of de camera's aanstaan. Dankzij die houding zorgde Irene er aldus Hanneke voor dat iedereen een topdag had. Irene merkte vooral op dat ze 't behoorlijk pittig vond om urenlang stil te zitten terwijl de kunstenaars haar portretteerden. 

Volgens Hanneke is Irene in de derde aflevering van de achtdelige serie te zien. Het is aan André Kuipers om het spits af te bijten. De astronaut is te zien in de seizoensopener van Sterren Op Het Doek op zaterdag 2 november 

 

Meer over