'Ik ben gewoon mezelf'

Jaimie Vaes is blij dat mensen een andere kant van haar hebben gezien in Expeditie Robinson

30 oktober 2023 16:30 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL
Gisteren zagen we in Expeditie Robinson dat deelneemster Jaimie Vaes besloot om naar huis te gaan omdat het gemis van haar zoontje Lio haar teveel werd. De afgelopen weken kon Vaes rekenen op veel lof van de kijkers en daar is ze blij mee.

Complimenten

Veel kijkers van Expeditie Robinson hadden eerst vooroordelen over Jaimie, maar haar deelname heeft voor haar juist goed uitgepakt. Ze heeft kunnen laten zien wie ze is en heeft de afgelopen weken veel complimenten gekregen van de kijkers van het survivalprogramma.

Vaes leverde belangrijke bijdrages aan de proeven en was niet bang om haar zegje te doen, tot genoegen van de kijkers. Diverse kijkers van het programma hadden haar dan ook flink onderschat. 

Andere kant

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Jaimie dat ze blij is dat mensen haar nu eindelijk echt hebben leren kennen. ''Het is heel leuk om na alle shitzooi die over me heen is gekomen, om wel een keertje in een opwaartse spiraal te zitten. Het is leuk om complimenten te krijgen en dat mensen toch een andere kant van mij hebben gezien. Dat ze zeggen van: dat beeld wat we van jou hadden, is best wel onterecht. Ik ben natuurlijk gewoon mezelf. Dus het is leuk dat mensen dat een keertje zien.'', laat ze erover uit.

Afscheid

Jaimie vertelt in het interview met RTL Boulevard ook dat ze geen spijt heeft van de keuze om zelf te vertrekken van het eiland. Door het gemis van haar zoontje, besloot ze haar spullen te pakken. ''Het is je moederinstinct. Je krijgt je kleintje weer te zien en dan heb je nog meer verlang om terug te gaan'', aldus Jaimie. 

Hieronder kun je het gesprek van Jaimie met RTL Boulevard bekijken.

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4. 

Meer over