Jeremy Clarkson bijna bezweken aan longontsteking

14 augustus 2017 10:33 | sterren | Door Televizier

© Screenshot YouTube

De medische klachten van Jeremy Clarkson blijken ernstiger dan verwacht. De Britse presentator heeft de dood in de ogen gekeken in een Spaans ziekenhuis.

Eerder deze maand werd bekend dat de 57-jarige Jeremy tijdens een vakantie op Mallorca met ademhalingsproblemen naar het plaatselijke ziekenhuis ging waar een fikse longontsteking werd vastgesteld.

Doodgaan

Clarkson onthult nu dat het niet veel gescheeld had, of hij had zijn laatste adem uitgeblazen op Mallorca. Voordat hij naar het ziekenhuis ging, had Jeremy drie nachten vol spasmes doorstaan. Eenmaal daar had de arts een simpele boodschap voor hem: "Als je niet doet wat ik zeg, ga je dood."

"Bored"

Inmiddels is hij aan de beterende hand, maar in zijn column in de krant Sunday Times vertelt Jeremy dat hij inmiddels behoorlijk bored is nu hij minstens twee maanden moet herstellen. De lappenmand bevalt de snelheidsduivel maar niets: "Er is niets anders te doen in die twee maanden dan beter worden. En verveling maakt van patiƫnten saaie mensen, uiteindelijk kunnen ze alleen nog maar over hun medicijnen en hun ziekte praten."

Meer over