"Even wennen"

Jeroen Latijnhouwers zit zonder televisiewerk

7 januari 2019 16:00 | sterren | Door Televizier

© Twitter Jeroen Latijnhouwers
Na drieëntwintig jaar zit Jeroen Latijnhouwers zonder televisiewerk. En daar moet hij best even aan wennen. Op de radio is hij nog wel te horen.

Dat deelt de presentator op Twitter. "Even wennen!", schrijft Jeroen Latijnhouwers. "Vanaf morgen na 23 jaar geen tv-uitzending om voor te bereiden." 

Hallo Nederland

Onlangs kwam er een einde aan de actualiteitenshow Hallo Nederland van Omroep Max, waardoor Jeroen nu zonder werk zit. De show kende geen groot succes. Latijnhouwers was dan ook niet blij met de uitzendtijd; om half zeven op NPO 2 scoort volgens hem nooit goed. "Het heeft denk ik mede te maken met bezuinigingen en veranderingen van programmaschema's." 

Even wennen

Na een indrukwekkende lijst van programma's moet de presentator nog wel even wennen aan al zijn vrije tijd. In een eerdere tweet liet hij doorschemeren dat hij niet zomaar alles zou aanpakken om maar op televisie te komen: "Ik wil het liefst doen wat ik leuk vind, op TV zijn dat maar een paar dingen." Gelukkig is Jeroen nog wel op de radio te horen bij Giel Beelen.

Meer over