John Williams tekent nieuw contract bij RTL

Presentator John Williams zit er in ieder geval de komende drie jaar warmpjes bij, zijn contract bij RTL is namelijk verlengd. Erland Galjaard heeft grootse plannen met John.

John Williams heeft zich inmiddels bewezen als kijkcijferkanon. Met Een Dubbeltje Op Zijn Kant scoort de goedlachse presentator wekelijks rond de 1,6 miljoen kijkers. Hoewel John aan RTL Boulevard vertelt dat hij de komende tijd de programma's blijft doen die hij al doet, laat Erland Galjaard weten nog veel meer plannen te hebben met hem.

Acteertalent

Zo vertelt de programmadirecteur van RTL: “John is uitgegroeid tot een vaste waarde van RTL 4: inmiddels weet hij al jarenlang op de donderdagavond een vast publiek te bereiken en dat doet hij nu ook op de dinsdagavond. Een publiek dat ook nog steeds groeit, gezien de recente recordcijfers van Een Dubbeltje.”

"Ik sluit niet uit dat hij meer van zijn acteertalenten gebruik gaat maken. En misschien is hij straks meer in de studio te vinden", onthult Erland Galjaard.

Mijn cluppie

John is dan ook erg gelukkig dat hij nog een tijdje mag blijven bij RTL: "Ik ben blij met mijn cluppie. Ik zit er al heel wat jaren en het is nog steeds een match. En er zit nog steeds groei in naar mijn idee. Als presentator is er veel ruimte om mee te denken en dat vind ik steeds belangrijker, dat we echt samen de programma's kunnen maken."

Reageren