Josje wil niet steeds huilen bij K3-afscheidstour

Karen, Kristel en Josje beginnen zaterdag aan hun afscheidstour als K3. Een lastige klus. "Maar je kan natuurlijk niet honderd shows staan huilen," vindt Josje.

Zaterdag gaat in België de afscheidstour van Karen, Kristel en Josje in première. De afzwaaiende K3-dames geven de fakkel door aan Hanne, Marthe en Klaasje, die in talentenjacht K3 Zoekt K3 werden gekozen als nieuwe leden van de meidengroep.

Emotioneel

De Vlaamse krant Het Nieuwsblad was aanwezig bij de laatste repetities voor de show en zag dat die een perfect overzicht geeft van de carrière van K3 (inclusief Kathleen!). "Het is emotioneel om de beelden te zien die in het decor geprojecteerd worden," vertelt Kristel. "De eerste keer stonden we een beetje paf, dit was óns leven dat voorbijkwam."

Tranen

De laatste tour zal dus best beladen zijn voor de 'oude' K3. Ook Josje, die in de finale van K3 Zoekt K3 het minst aangedaan leek door het vertrek uit de meidengroep, beseft dat de tranen nog wel zullen komen. "Maar je kan natuurlijk niet honderd shows staan huilen. Die allerlaatste keer in Hasselt in april volgend jaar, die wordt moeilijk."

Lees ook:
Studio 100 laat nieuwe K3 oude hits opnieuw inzingen 

Reageren