K3's Josje wil graag een lange relatie

Josje is al haar kortstondige relaties helemaal zat. De blonde K3-zangeres zegt nu dan ook op zoek te zijn naar een vaste relatie.

Sinds de relatie van Josje Huisman en Johnny de Mol begin juni op de klippen liep, houden de geruchten rondom het liefdesleven van de blondine niet meer op. In Flair maakt Huisman duidelijk hoe alles nou echt in elkaar zit.

Gert Verhulst

In het blad laat ze weten dat ze het zat is om enkel korte relaties te hebben. Ze vertelt: "Ik heb nu vlak achter elkaar twee relaties gehad die niet langer dan een jaar duurden, maar dat wil niet zeggen dat ik een losbol ben of van de korte relaties. Als het kan, heb ik liever een lange relatie. Ik denk dat uiteindelijk iedereen op zoek is naar een vast iemand. Ik dus ook."

Josje had eerder relaties met acteur Levi van Kempen, Studio 100 baas Gert Verhulst en presentator Johnny de Mol.

Kevin Janssens

Eerder deze maand kwam naar buiten dat Huisman het erg gezellig zou hebben met de Belgische acteur Kevin Janssens. Hij blijkt toch niet het vaste persoon te zijn naar wie Josje op zoek is. Ze heeft dan ook eigenlijk helemaal geen tijd voor de liefde: "Ik ben zo druk met alle nieuwe plannen van K3 dat ik me daar liever mee bezig houd."

Vorige week kwam naar buiten dat haar ex Johnny de Mol aan het daten is met een Playboy-model.

Reageren