Kanye West vreest ontvoering Kim en North

Kanye West is bang dat Kim Kardashian en baby North worden ontvoerd. Daarom heeft de rapper nu een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen.

De veiligheid van zijn gezin is Kanye West heel wat waard. MailOnline weet te melden dat de 36-jarige rapper twee Prombron Iron Diamonds heeft besteld van Dartz Motorz. Dit zijn auto's van 1,2 miljoen dolllar per stuk.

PETA

De auto's zijn zo duur door onder andere het interieur, dat is gemaakt van de voorhuid van een walvispenis. Dit tot grote woede van dierenrechtenorganisatie PETA. Daarnaast is de auto geschikt om aanvallen van landmijnen en door raketten aangedreven granaten te weerstaan. Hierdoor hoeft Kanye niet langer meer voor ontvoering en kaping te vrezen.

Bodyguards

Ook heeft Kanye West twee bodyguards ingehuurd. De kerels moeten Kim Kardashian en North West in de gaten houden wanneer hij op tournee is. Daarnaast kunnen zij paparazzi om de tuin leiden.

Voorlopig geen foto van North

Kim en Kanye kiezen dus steeds meer voor hun privacy. Voorlopig komt er dan ook nog geen baby foto van North naar buiten. Het stel heeft besloten de foto niet te verkopen aan een tijdschrift. Ze willen de baby laten zien in hun realityshow of anders een foto de wereld in sturen via social media.

Reageren