Kardashians mijden publiciteit rond nieuw seizoen realityshow

De familie Kardashian houdt de lippen stijf op elkaar in aanloop naar het tiende seizoen van hun soap. Niemand wil reageren op de geruchten rond Bruce Jenners geslachtsverandering.

Alle promotie voor het nieuwe seizoen Keeping Up With The Kardashians gaat niet door, meldt TMZ. Het lijkt haast onmogelijk, want Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie en vooral moeder Kris zijn normaal gesproken dol op aandacht. Maar bronnen rond de familie zeggen dat geen enkele Kardashian-telg de pers te woord zal staan. Niemand zou iets kwijt willen over de geslachtsverandering van stiefvader Bruce Jenner. 

Bruce Jenner

Voormalig Olympisch atleet Bruce zou besloten hebben om vrouw te worden, maar tot nu toe liet hij zich daar zelf nog niet over uit. Wel viel de laatste tijd op dat hij vrouwelijke kapsels en nagellak draagt. Zijn moeder Esther Jenner heeft tegenover RadarOnline bevestigd dat haar zoon binnenkort echt als vrouw door het leven gaat. Diane Sawyer mag Bruce erover interviewen, maar dat gesprek wordt mogelijk pas in mei uitgezonden.

Eigen serie

De Kardashians willen de details over de raadselachtige situatie van Bruce pas onthullen in hun eigen realitysoap en vermijden nu dus de media. Bruce wil daarnaast graag zijn verhaal vertellen in een eigen serie, die in mei op tv komt. 

Het tiende seizoen van Keeping Up With The Kardashians gaat zondag van start op de Amerikaanse zender E!. 

Lees ook: Kim Kardashian wil graag patent op haar kolossale bilpartij.

Reageren