Katja Herbers ziet rol in CSI niet zitten

15 oktober 2017 12:18 | sterren | Door Televizier

Vrijwel iedere Nederlandse acteur zou een moord doen voor een rol in een grote serie als CSI en Vampire Diaries . Katja Herbers denkt daar anders over. Ze doet het momenteel zo goed in Hollywood, dat ze dergelijke acteerklussen laat schieten.

Katja Herbers kennen we in Nederland vooral dankzij rollen in Divorce, Mannenharten en Süskind. Inmiddels is ze nog maar weinig in ons land te vinden, haar acteerwerk vindt vooral plaats in Hollywood. Zo schitterde ze onlangs nog in Westworld, The leftovers en Manhunt: Unabomber. Het moge duidelijk zijn: Amerika ligt aan haar voeten. En daar wordt ze selectief van.

Katja Herbers

Herbers wil alleen nog maar werken aan series die in haar ogen kwalitatief sterk zijn. Zo hekelt ze reeksen als Vampire Diaries of CSI, simpelweg omdat ze zelf niet naar dergelijke shows kijkt. Het feit dat acteurs daar veel voor betaald krijgen maakt haar niets uit. Wellicht zien we haar binnenkort in een nieuwe grote Netflix-serie?

Netflix

De kans dat Herbers in een Netflix-reeks te zien is wordt overigens steeds groter. Netflix-baas Reed Hastings heeft al meerdere keren aangegeven dat de streamingdienst een Nederlandse serie wil maken. Het project start nog niet in 2017, maar er is hoop voor het komende jaar. Wellicht moet Herbers even een appje sturen naar de Netflix-voorman.

Meer over