Kelly Osbourne aangeklaagd door huisbaas

31 juli 2014 11:29 | sterren | Door Televizier

De voormalig huisbaas van Kelly Osbourne is woedend op de realityster. De eigenaar van haar woning in West Hollywood eist minstens 50.000 dollar (37.330 euro).

Kelly Osbourne heeft de woning volgens de huisbaas enorm verwaarloosd, meldt TMZ. De dochter van rockerster Ozzy Osbourne zou haar hond overal hebben laten poepen, plassen, gaten in de muren hebben gemaakt en de vloer volledig hebben verpest. Het is niet onwaarschijnlijk dat de eigenaar gelijk heeft. Zoals in het onderstaande filmpje te zien lijkt het huis van papa Osbourne eerder op een hondentoilet dan een vrijstaande villa. 

Waterschade

Kelly Osbourne heeft de drolletjes waarschijnlijk weg proberen te spoelen met de nodige liters water. Haar huisbaas meent dat ze de badkuip heeft laten overstromen. Hierdoor is er in het pand de nodige waterschade ontstaan. 

Kelly Osbourne

Het is al enige tijd bekend dat Kelly en haar huisbaas geen maatjes zijn. Osbourne klaagde de eigenaar een jaar geleden aan omdat hij haar borg niet wilde terug betalen. Osbourne zou zo'n 19.000 dollar (14.186 euro) moeten krijgen. Dit is volgens TMZ nooit gebeurd.

Naast de huisbaas zit de Amerikaanse belastingdienst haar ook op de hielen.

Meer over