Kim Kardashian onthult nieuwe lichaam in tv-show

Kim Kardashian weet zichzelf goed te verbergen na de geboorte van baby North West. Maar deze zomer maakt ze haar rentree in de tv-show van haar moeder.

Kim Kardashian lijkt de laatste tijd steeds meer voor haar privacy te kiezen. Sinds de geboorte van dochter North is ze nog maar zelden gefotografeerd. Dat terwijl de Kardashian normaal niet vies is van een beetje aandacht. Us Weekly weet nu te melden dat de realityster eerst haar oude figuur terug wil, voordat ze haar rentree maakt.

Kris Jenner

Momenteel is Kim keihard aan het trainen om deze zomer zichzelf te onthullen. Dit gaat ze doen in de talkshow van moeder Kris. Zij hoopt zo veel kijkers te trekken tijdens haar eerste uitzending. Eerder gingen de geruchten dat Kris kijkers wilde scoren door de eerste foto van baby North te laten zien.

Heidi Klum

Tegen de tijd dat Kardashian in de show verschijnt hoopt ze 25 kilo lichter te zijn. Een insider vertelt aan Us Weekly: “Ze wil op het podium verschijnen als een soort Heidi Klum, zodat iedereen zich afvraagt hoe ze zo snel is afgevallen."

Heidi Klum viel na de geboorte van dochter Lou 11 kilo af in zes weken. Kim is ook goed bezig, naar verluidt is zij inmiddels al ruim 10 kilo kwijt.

Meer over: