Kim Kardashian wil nieuwe lichaam in Playboy showen

Kim Kardashian wil dolgraag naakt poseren voor Playboy of een ander naaktblad. Dat onthult ze in de nieuwste aflevering van haar reallifesoap Keeping Up With the Kardashians.

De Kardashians weten wel hoe ze kijkcijfers moeten trekken; in een promo voor het nieuwe seizoen van het realityprogramma Keeping Up With the Kardashians zegt een nog hoogzwangere Kim: "Zodra dit ding eruit is, wil ik voor Playboy of een ander naaktblad poseren."

Playboy

In 2007 poseerde Kim Kardashian ook al voor de Playboy. Later bekende ze hier spijt van te hebben, haar moeder Kris Jenner zou haar onder druk hebben gezet om het te doen.

In 2011 kreeg ze blijkbaar spijt van deze uitspraak en zei ze dat ze zich juist heel onafhankelijk voelde door de shoot.

Kim in het openbaar

Sinds de geboorte van dochter North is Kim niet echt meer in het openbaar verschenen. Ze hoopt snel weer helemaal in shape te zijn. Pas dan is ze klaar om voor de tweede keer een nietje door d'r buik te krijgen.

North West

Inmiddels is het al drie maanden geleden dat Kim beviel van dochtertje North West. Papa Kanye toonde twee weken geleden de eerste foto van zijn grote trots

Reageren