Kim Kardashian ziet naaktfoto’s als kunst

Kim Kardashian is erg tevreden met haar naaktfoto’s die onlangs in Paper verschenen. "De fotoshoot was als een kunstproject voor mij.”

Kim Kardashian liet het internet ontploffen met haar majestueuze ontblote achterwerk. Het is voor de realityster een droom die werkelijkheid is geworden. "Ik zag laatst een fragment uit Keeping Up with the Kardashians, waar ik acht maanden zwanger was. Ik zei toen tegen mijn zussen dat als ik mijn lichaam weer terugkreeg, ik uit de kleren zou gaan", vertelde ze in de Australische tv-show The Project.

Kim Kardashian 

Niemand minder dan Jean-Paul Goude schoot de gewaagde kiekjes van Kim Kardashian. De fotograaf wordt geroemd om zijn naaktreportages. "Ik was heel erg vereerd toen ik met hem mocht werken. Hij is een legende. Hij zorgde ervoor dat ik weer wat zelfvertrouwen terugkreeg."

Naakt

Dat Kim Kardashian haar blote lichaam graag aan de wereld toont, wil niet zeggen dat iedereen naaktkiekjes moet gaan maken. "Als rolmodel wil ik niet zeggen dat iedereen een keer uit de kleren moet gaan, maar ik wil wel zeggen dat dit kunstproject mij weer goed liet voelen", besluit ze. 

Ellen DeGeneres volgde haar voorbeeld wel op. De talkshowhost en haar vrouw Portia de Rossi staan naakt op een kerstkaart.

Reageren