Kim Kardashian zorgt voor ophef op snelweg Los Angeles

13 november 2013 14:14 | sterren | Door Televizier

Kim Kardashian heeft weer eens van zich laten horen. De realityster is aangehouden op de snelweg omdat ze veel te hard reed. Reden: Ze werd achtervolgd door de politie.

Kardashian zat op de achterbank van een Rolls Royce die met enorme snelheid over de snelweg van Los Angeles raasde. De auto probeerde vijf auto's en zelfs een helikopter van zich af te schudden. Hoe hard er gereden werd is niet duidelijk, maar dat het voor levensgevaarlijke situaties zorgde staat wel vast.

File

Op het moment dat de auto werd gestopt door de politie ontstond complete chaos. De paparazzi begonnen midden op de snelweg foto's te maken van het incident met een gigantische file tot gevolg. Het was een vervelende situatie voor Kim, die nog maar net terug was uit Los Angeles. Ze had daar met haar verloofde Kanye West een feestje van Leonardo DiCaprio bezocht.

Boete

De politie is woedend vanwege de situatie die op de snelweg ontstond. Wat ook niet helpt is dat ze uiteindelijk maar een paparazzo konden beboeten omdat de rest alweer gevlogen was.

Een bron vanuit de politie vertelt de Amerikaanse website TMZ dat 'de paparazzi hier niet zomaar mee wegkomen'.

Fans van Kim, wees gerust: mevrouw Kardashian kreeg wel een boete, maar ze zal die ongetwijfeld kunnen betalen.

Meer over