Kourtney Kardashian opnieuw in verwachting

Het wordt druk in de Kardashian-familie: Kourtney Kardashian zou namelijk in verwachting zijn van haar derde kindje. Volgens bronnen is ze al enkele maanden zwanger.

Ruim een maand geleden zette Kim Kardashian nog een nieuwe Kardashian telg op de wereld: de kleine North West. Oudste zus Kourtney vindt het hoog tijd dat de familie opnieuw wordt uitgebreid. Ze zou al aan verschillende vrienden hebben verteld dat zij en vriend Scott Disick een derde kindje verwachten.

Hints in Miami

Dat heeft een insider verteld aan het Amerikaanse OK Magazine. De bron onthult verder dat "Kourtney ontzettend blij is en het nieuws niet voor zich kon houden".

De zwangerschap zou lastig te verbloemen zijn. Tijdens een vakantie in Miami gaf de realityster al verschillende hints dat ze zwanger is. "Ze heeft nee gezegd tegen sushi, waar ze dol op is en ze heeft de hele vakantie niet gedronken, terwijl Scott het wel deed", vertelt de bron.

Scott Disick

Kourtney Kardashian en haar vriend Scott Disick hebben sinds 2006 een, niet al te stabiele, relatie. Samen hebben ze twee kinderen: zoontje Mason (3) en dochter Penelope (1).

Reageren