Kritiek Beau laat Yvon Jaspers volkomen koud

Beau van Erven Dorens had bij Linda's zomerweek fikse kritiek op Boer zoekt vrouw. Yvon Jaspers kan er niet wakker van liggen: "Whatever, het zal wel".

Beau ging op de bank bij Linda de Mol los over het populaire datingprogramma. Hij had vooral medelijden met de vrouwen die zich aanmelden: "Al die leuke vrouwen worden dan bij die boeren binnengebracht en dat zijn de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit heb gezien'', aldus Beau, die aangaf vooral medelijden te hebben met de kandidaten.

Oordelen

In AD Magazine reageert Jaspers (44) in een uitgebreid interview voor het eerst op die kritiek. Ze kan er kort over zijn: ze heeft Beau nog nooit ontmoet en hecht daarom weinig waarde aan zijn oordeel: ",Ik ben heel benieuwd wat Beau zijn kinderen leert, wat hij ze wil meegeven. En verder denk ik: whatever, het zal wel'', aldus Yvon. ,,Als een vriend zoiets zegt, raakt het me, dit niet. Dat is geen stoerdoenerij, het is een keuze, zo blijf ik overeind."

Dikke huid

Jaspers heeft in de loop der jaren een dikke huid ontwikkeld: "Ik ben 44 en gaf mijn eerste interview op mijn 19de. Ruim 25 jaar lang heb ik te maken met een stroom aan meningen en commentaar. Gelukkig zijn ze vaak positief, maar als ik alles serieus zou nemen, heb ik geen leven meer. Bovendien: de kritiek gaat niet over mij, de complimenten evenmin. Die gaan over een beeld dat mensen hebben. Dus kan ik me er maar beter niet te veel van aantrekken. Daarom doe ik ook niet aan Twitter of Facebook. Als dat ouderwets is, dan ben ik dat maar. Het bevalt me goed.''

Lees ook: De boerenliefde viert sowieso hoogtij 

Meer over:

Reageren