Kylie Jenner begint eigen realityshow

21 maart 2017 11:35 | sterren | Door Televizier

De jongste telg uit de familie Kardashian/Jenner krijgt haar eigen show. Volgens Radar Online heeft Kylie Jenner getekend voor een spinoff van Keeping Up With The Kardashians waarbij zij volledig in de spotlights zal staan.

Kylie kreeg nog niet genoeg aandacht met haar make-uplijn, posts op social media, familie realityshow en vriend Tyga, dus werd het tijd voor een eigen show. De serie, waarvan de naam nog niet bekend is, zou vooral gaan om Kylies groeiende zakenimperium. De 19-jarige bracht in 2015 haar eigen Lip Kits op de markt, waarmee ze miljoenen verdienden. Inmiddels verkoopt ze ook oogmake-up, kleding en accessoires onder de naam Kylie cosmetics. Daar is vandaag ook nog blush make-up aan toegevoegd.

Leven in de schaduw

Volgens Radar Online wil de jonge Jenner al jaren haar eigen show. Kylie wil niet langer leven in de schaduw van zus en supermodel Kendall. De twee leken vroeger sprekend op elkaar, maar dat is de laatste jaren wel flink veranderd.

Afbeelding

Overval

Kylie was tien jaar oud toen haar familie beroemd werd met de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Haar vader kreeg zijn eigen serie I Am Cait. Hij gaf in 2015 aan voortaan als vrouw door het leven te gaan onder de naam Caitlyn Jenner. Het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians is onlangs weer begonnen en daarin vertelde een geëmotioneerde Kim over de overval vorig jaar in Parijs.

Meer over