"Lamar gebruikte crack en was compleet paranoïde"

Lamar Odom heeft crack en andere drugs gebruikt in het appartement van een advocate waar hij zes weken lang woonde. Dat zegt de advocate in kwestie tegen TMZ.

In een gesprek met TMZ vertelt de advocate, Polina Polonsky, dat Lamar compleet paranoïde werd door het vele drugsgebruik. Zo haalde de 35-jarige basketballer de batterij uit zijn telefoon, omdat hij bang was dat hij via GPS werd gevolgd. Ook bedekte hij de rookdetectors in het appartement met doekjes.

Khloé Kardashian

Polonsky verklaart verder dat in juli Khloé Kardashian ineens voor de deur stond. Zij viel de woning binnen en sleurde haar man met zich mee.

Kort na Lamars vertrek kreeg Polonsky een berichtje waarin hij haar "een groupie, junkie en crackhoofd" noemde. De advocate weet zeker dat Khloé die tekst stuurde, en niet Lamar.

Lamar Odom

Het gaat al tijden niet goed met Lamar Odom. Zo kwam eerder al naar buiten dat Odom aan de crack zat. Daarna was hij enkele dagen spoorloos.

Vervolgens gingen de geruchten dat hij in een afkickkliniek zou zitten, maar dat bleek niet te kloppen. Ondanks alles lijkt Khloé haar huwelijk te willen redden. Zo zei ze eerder dat scheiden voor haar geen optie is.

Keeping Up with the Kardashians

Ondertussen gaan de geruchten de ronde dat de reallife-soap Keeping Up with the Kardashians zijn einde nadert. RadarOnline meldt dat de kijkcijfers al tijden dalen en dat het Lamar Odom-schandaal de serie nu de das om lijkt te doen. De show heeft nog een contract tot en met 2015.

Bekijk het gesprek van TMZ met Polina Polonsky hier:

Reageren