Lindsay Lohan gaat door het stof bij Oprah

Lindsay Lohan heeft in haar interview met Oprah Winfrey toegegeven verslaafd te zijn geweest. Ze gebruikte zo'n 10 tot 15 keer cocaïne en dronk veel te veel.

In Nederland wordt het grote interview van Lindsay Lohan met Oprah Winfrey pas woensdag uitgezonden op vrouwenzender TLC. In Amerika is het gesprek inmiddels al op de tv geweest. Lindsay gaf op de heftige vragen van Oprah heel eerlijk en open antwoord.

Lohans drugsgebruik

Oprah vroeg aan Lindsay of ze een verslaafde is. Dit bevestigde zij aan Winfrey. Ze vertelde dat ze inderdaad een alcoholverslaving heeft en dat ze daarnaast zo'n tien à vijftien keer cocaïne heeft gebruikt. "Dat deed ik alleen omdat ik dan meer kon drinken", verklaart ze. Ze vertelt dat ze op haar 18e de mist in ging. Ze verhuisde toen naar Los Angeles waar ze maar weinig begeleiding kreeg. Lindsay vertelt: "Ik luisterde niet naar mijn familie toen ze mij vroegen om terug naar New York te komen."

Chaotisch gezinsleven

Lohan vertelde ook over haar gezinsleven, dat regelmatig in het nieuws komt. Zo zou haar vader verschillende buitenechtelijke kinderen hebben. Onlangs vroeg ze haar ouders of ze hun privéleven niet meer met de media willen delen. Toch neemt ze haar ouders niets kwalijk: "Ik neem niemand mijn fouten kwalijk. Niemand is schuldig omdat ik onder invloed aan het rijden was. Ik neem niemand iets kwalijk omdat ik voor de rechter moest verschijnen. Ik heb daarvoor gezorgd en ik ben er niet trots op."

Lindsay definitief uit rehab

De 27-jarige actrice gaf het interview nadat ze voor de zesde keer uit een afkickkliniek kwam. Hier bracht ze negentig dagen in door, vanwege haar alcoholverslaving. Het interview en de daaropvolgende realityshow betekent een nieuw begin voor de Lindsay. Het interview wordt onder de naam Oprah's Next Chapter: Lindsay Lohan uitgezonden op woensdag 21 augustus op TLC om 21.00 uur.

Reageren