Na twee jaar

Maan de Steenwinkel en Tony Junior uit elkaar

24 december 2019 18:10 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Maan de Steenwinkel en Tony Peroni zijn niet langer een setje. De zangeres deelde de break up donderdag aan haar volgers op sociale media.

“De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn", begint de zangeres haar post. Een reden voor de breuk geeft Maan niet, maar wel benadrukt ze dat er niks heftigs tussen beiden is gebeurd. “Gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan.”

Lofzang

De 22-jarige Maan sluit haar bericht af met een lofzang aan het adres van Tony Junior (30), met wie ze sinds 2017 een stel vormde. “Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. Kus Maan.”

Eerste relatie

Voor de zangeres, die in 2016 de winnares was van The Voice of Holland, was het haar eerste relatie, liet ze al eens weten. Tony, geboren als Tony Claessens, had eerder een relatie met YouTuber Dionne Slagter

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Meer over