Is hij verliefd?

MAFS-Jeffrey geeft update over zijn liefdesleven

5 juni 2024 16:51 | sterren | Door Tessa Kok

© Married at First Sight / Videoland
In Married at First Sight werd Jeffrey gekoppeld aan Jerney. Dat leek een geweldige liefdesmatch te zijn, want de twee konden het ontzettend goed met elkaar vinden. Na verloop van tijd werd echter duidelijk dat Jeffrey toch minder gevoelens had, waardoor hij uiteindelijk besloot de handdoek in de ring te gooien. 

Maar hoe gaat het nu met hem op liefdesgebied? In een interview met het AD vertelt hij meer over zijn huidige relatiestatus.

Liefdesupdate

Onlangs verscheen Jeffrey op juicekanaal Reality FBI omdat hij gespot was met een dame. In een gesprek met het AD verklaart hij dat hij een bekende in het openbaar drie kussen had gegeven. Het juicekanaal zat er dus naast, want Jeffrey is nog steeds vrijgezel. En dat vindt hij helemaal niet erg. ''Gelukkig wel. Het is wel even lekker rustig'', zegt hij erover.

Over de vrouwelijke aandacht die hij krijgt hoeft hij niet te klagen, want hij vertelt dat hij zo'n 30 berichtjes van vrouwen per week krijgt. ''Dat ze best wel eens een drankje met me willen doen. Of dat ze me een leuke vent vinden. Ja, dat doet me goed.”

Jeffrey onthuld in het interview ook dat hij momenteel geen contact meer heeft met Jerney en dat hij niet weet hoe het met haar gaat. ''Ik heb alleen nog contact met de mannen van MAFS.”

Kritiek

Jeffrey heeft veel negatieve reacties ontvangen na zijn breuk met Jerney. ''Ik moet het niet lezen. Dus dat doe ik dan ook niet.'' Ondanks de negatieve reacties die hij heeft ontvangen, deelt hij dat het goed met hem gaat. Hij is momenteel druk bezig met zijn zangcarrière. 

Meer over