Man Khloé Kardashian gewelddadig

Khloé Kardashian zou naar verluid haar bedriegende man Lamar Odom aan de kant hebben gezet. Hij is op zijn beurt uit zijn slof geschoten tegenover twee paparazzi.

Gisteren onthulde het Amerikaanse blad Star dat Lamar Odom al maandenlang een affaire heeft met een 22-jarige brunette die hij heeft ontmoet in een striptent. Khloé zou, toen ze dit nieuws in januari hoorde, de basketballer de deur hebben gewezen.

Jennifer Richardson

Lamar zou op kerstochtend zelfs een triootje hebben gehad met de dame in kwestie, die luistert naar de naam Jennifer Richardson. Een bron vertelt aan RadarOnline: "Later op die dag vierde hij de feestdag met de familie van zijn vrouw, maar tijdens het feestje ging hij naar een andere kamer om stiekem telefoonseks te hebben met Jennifer."

De deur gewezen

Inmiddels schijnt de affaire tussen de twee zijn afgelopen. Toch wonen de Kardashian en Odom naar verluidt al sinds 8 juni gescheiden van elkaar. Het is een raadsel hoe Khloé, die haar leven laat filmen voor de realityserie Keeping Up with the Kardashians, dit nieuws zo lang verborgen heeft weten te houden. De manager van de realityster ontkent alle geruchten, de woordvoerder van Lamar wilt nog niet reageren.

Gewelddadige Lamar Odom

Inmiddels lijken alle problemen Lamar te veel te worden. Hij schoot gisteren compleet uit zijn slof tegenover twee paparazzi die hem probeerden te fotograferen. De website TMZ meldt dat Odom de cameratas van een van de fotografen uit zijn auto haalde om vervolgens de inhoud op straat te smijten. Daarna bewerkte hij de auto van de andere paparazzo met een metalen staaf.

Het is nog maar de vraag of al deze ontwikkelingen in Keeping Up with the Kardashians te zien zullen zijn.

Meer over: