Marc van der Linden inmiddels al 65 kilo lichter

27 mei 2016 16:28 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL XL

Marc van der Linden liet vandaag vol trots aan RTL Boulevard weten dat hij de afgelopen zeven maanden al 65 kilo is verloren. Maar gelukkiger heeft het hem niet gemaakt.

Eind april verbaasde Marc van der Linden (46) vriend en vijand toen hij bekend maakte al vijftig kilo kwijt te zijn. Ongeveer een maand later staat de teller al op 65 kilo en moet hij noodgedwongen shoppen voor nieuwe kleding.

Nieuwe start

Aan RTL Boulevard liet de royaltykenner zijn garderobe zien, waaronder een overhemd dat voorheen best strak zat maar waar hij inmiddels bijna in verdrinkt. Om een symbolische nieuwe start te maken, dumpt Marc zijn oude outfits in de kledingbak.

Streefgewicht

Ook al is hij trots op de behaalde resultaten, Marc blijft scherp: "Ik ben nog lang niet op mijn streefgewicht dus ik ga gewoon lekker door. Ik voel me anders, ik voel me goed... Maar het is ook een rare gedachte dat je 65 kilo kwijt ben. Als je dat probeert op te tillen lukt 't niet."

Gelukkig

Zijn nieuwe lijf heeft Marc niet per definitie gelukkiger gemaakt: " Als ik nu een foto van 8 maanden geleden terugzie denk ik "Mijn God!", maar het is niet alsof ik nu gelukkiger ben. Ik deed toen ook gewoon leuke dingen. Het is een lastig uit te leggen proces."

Meer over