Marc van der Linden stopt na twintig jaar bij RTL Boulevard

1 februari 2022 13:46 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Remko de Waal

Royalty-verslaggever Marc van der Linden zal niet meer te zien zijn bij RTL Boulevard. Dat heeft het entertainmentprogramma zojuist bekendgemaakt. Na twintig jaar komt er een einde aan de samenwerking.

Op Instagram laat RTL Boulevard weten: “Na een samenwerking van twintig jaar heeft Marc van der Linden besloten te stoppen met RTL Boulevard. In de afgelopen jaren heeft hij zowel voor als achter de schermen gezorgd voor een professionele benadering en een hoge kwaliteit van verslaggeving over royalty-zaken.”

Marc van der Linden

Marc laat in een verklaring weten het een moeilijk besluit te vinden: "Het was een moeilijk besluit, want ik heb twintig jaar met ontzettend veel plezier aan het programma meegewerkt. De laffe en uiteindelijk fatale aanslag op Peter R. de Vries en het gemis van hem bij het programma, maar ook als collega en mens heeft een wond veroorzaakt die nog lang niet geheeld is. Ik ben mede daardoor ook in een fase van mijn leven gekomen, waarin ik keuzes wil maken.”

RTL Boulevard

Stoppen bij RTL Boulevard betekent nog niet het einde van zijn carrière. Marc laat weten dat hij de afgelopen tijd in de Verenigde Staten en Engeland heeft gewerkt aan een nieuw project. Wat dat precies is, is niet bekend.

Meer over