Carrière en The Voice

Martijn Krabbé doet openhartige onthullingen in Isola Di Beau

28 november 2022 09:30 | sterren | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Een dag na Isola Di Beau zijn het de uitspraken van Martijn Krabbé die centraal staan. Hij liet zich uit over The Voice maar ook over zijn eigen televisiecarrière die over niet al te lange tijd ten einde gaat komen aldus de presentator zelf.

Samen met Monica Geuze ging Krabbé in gesprek met Beau.

Eigen carrière

"Ik heb er deze week over nagedacht, van wat ga ik eens doen met mijn leven. Want dat ik iets anders ga doen, dat is wel duidelijk", vertelt Krabbé tot grote verbazing van zijn tafelgasten Monica Geuze en Beau van Erven Dorens. Van Erven Dorens vraagt of hij wil stoppen met het maken van televisie. "Ja", zegt hij instemmend. "Ik wil iets anders gaan doen." Krabbé weet wel wat dat gaat zijn: plaatjes draaien op een dansvloer. Hij verdwijnt niet meteen van de televisie. "Ik denk een jaar of drie of zo; ik denk dat dit mijn laatste contract is", antwoordt hij op de vraag hoelang dat nog duurt.

The Voice

Ook gaat Krabbé in gesprek over het The Voice-schandaal. "Ik voel mij verantwoordelijk, want je bent als het ware de kapitein van het schip." Hij is er enorm verdrietig over en neemt het vooral zichzelf kwalijk, omdat hij niks heeft gemerkt van de hele situatie. "Denk je dat je iets had kunnen voorkomen?" vraagt Monica. "Ik had misschien kunnen vragen of iedereen veilig was", aldus Martijn. Daarnaast vertelt de presentator nog dat de opmerking van Anouk dat The Voice 'een corrupte bende' was, bij hem in het verkeerde keelgat schoot. Hij heeft geen contact hierover gehad met haar. "Wat heb je eraan? Ze heeft het een maand later genuanceerd, dan denk ik: nou, prima." 

Meer over