Matsoe Matsoe valt voor Laura in Everybody Loves Joey

Geen eenzame kerst voor Matsoe Matsoe. De Oh Oh Cherso-ster, echte naam Joey Spaan, ging in het programma Everybody Loves Joey op zoek naar de liefde en lijkt daarin geslaagd.

Maandagavond werd in de grote finale van het RTL 5-programma duidelijk dat de Hagenees als een blok is gevallen voor Laura. Hij verkoos het meisje dan ook boven de andere keuze, Esmee.

Keuze

"De een is voor mij een een goede vriendin waar ik lol mee kan maken en waar ik mee kan zuipen. De ander is meer dan dat", lichtte Joey zijn keuze toe.¬†Voor zijn deelname hoopte Matsoe Matsoe eindelijk “het dekseltje op zijn potje” te vinden. Wie weet is hij daar nu in geslaagd.

Everybody Loves Joey

In Everybody Loves Joey reisde de 23-jarige hovenier af naar Ibiza om een vriendin te zoeken. Hij kreeg daarbij hulp van zijn moeder, zus en Oh Oh Cherso-maatjes Sterretje en Ricardo. Tot voor kort was de datingshow elke maandagavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Sterretje

Sterretje mag zich trouwens een ervaringsdeskundige noemen, want Joey’s vriend was vorig jaar al te zien in een soortgelijke realityshow genaamd In Love With Sterretje.

Terugkijken

Op de site van RTL is het mogelijk om de datingshow nog eens terug te kijken.

Reageren