Matsoe Matsoe wordt vader

15 november 2017 14:38 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Oh Oh Cherso-ster Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe, wordt vader. Het is het eerste kind voor de 27-jarige realityster. Zijn vriendin Elke is nu vier maanden zwanger. Joey’s kind wordt in april verwacht en hij kijkt erg uit naar de komst van het kindje. 

Matsoe Matsoe werd in 2010 bekend door de realityserie Oh Oh Cherso, die een enorm succes was voor RTL 5. Spaan was zo populair dat hij naast het vervolg van de reeks ook een eigen serie kreeg waarin hij op zoek ging naar de ware liefde.  In Everybody loves Joey koos hij voor Laura, maar die relatie hield niet lang stand. Nu is hij gelukkig met Elke. Op dit moment verdient Joey zijn geld als dj Matsoe Matsoe.

Sniper en Little Princess

Het is niet de eerste Oh Oh Cherso-baby. Samantha van der Plas, oftewel Barbie, zorgde er als eerste voor dat de Oh Oh-clan werd uitgebreid. En vorige maand werd bekend dat het Oh Oh Cherso-stel Vincent van der Lans (Sniper) en Roos van Gelder (Little Princess) een jongetje verwachten. De rest van de gezellige Hagenezen is nog kinderloos. 

Meer over