Maxim Hartman wil daten met Halina Reijn

15 oktober 2015 10:25 | sterren | Door Televizier

© VPRO

Maxim Hartman zou maar wat graag een date hebben met Halina Reijn. De programmamaker geeft toe dat de 39-jarige actrice hem al een tijdje fascineert.

In een interview met Viva verklaart Maxim (52) zich nader, uiteraard op de hem zo bekende, subtiele wijze.

"Halina is bang voor Maxim"

"Ze heeft iets dubbels. Soms denk je: "ze is best knap, maar soms ook niet. Ze heeft een gezicht dat je niet vergeet." Halina en Maxim troffen elkaar eerder dit jaar in het panel van Ranking the Stars. Ze zaten zelfs naast elkaar en volgens professionele stoorzender Hartman werd zijn interesse toen gewekt: "Ik ben nieuwsgierig naar haar en vind het leuk om haar uit te dagen, want volgens mij is ze bang voor me."

Rijpe bananen

Overigens zou Maxim wel zijn eigen regel breken als hij met verstokte single Halina zou daten. Onlangs vertelde hij aan Sophie Hilbrand dat hij eigenlijk geen interesse heeft in vrouwen van (bijna) 40 en ouder. "Het zijn rijpe bananen. Ik eet geen groene bananen, maar ook geen bruine. Ze zijn over de datum. Oudere vrouwen zouden meer inhoud hebben, maar daar heb ik geen behoefte aan. "Inhoud" betekent meestal dat ze getekend zijn door het leven. Jonge vrouwen zijn nog niet verbitterd en daardoor onbevangener."

Meer over