Mediamagnaat Oprah Winfrey in reclame Weight Watchers

Levenslange jojo‘er Oprah Winfrey schittert in de nieuwe reclame van afslankprogramma Weight Watchers. Hierin probeert ze zieltjes te winnen voor het bekende dieet. 

Afgelopen decennia hebben we tv-persoonlijkheid Oprah in allerlei vormen en maten voorbij zien komen. De Amerikaanse strijdt net zoals vele andere vrouwen al jarenlang tegen de overtollige kilo’s.

Eigen ervaringen

In het spotje vertelt Oprah openhartig over haar eigen dieet ervaringen. ‘’In iedere vrouw met overgewicht zit een vrouw waarvan ze weet dat ze die kan zijn. Vaak herken je jezelf niet eens wanneer je in de spiegel kijkt, dit omdat je jezelf bent kwijtgeraakt, begraven in je overgewicht’’, zegt de 61-jarige zakenvrouw.

Bemoedigende woorden

‘’Niets wat je hebt doorstaan is zinloos. Elke keer dat ik het probeerde en weer faalde heeft ertoe geleid dat ik op dit krachtige moment kan zeggen: ‘'Als ik het niet nu doe, wanneer dan wel?'' Oprah sluit de commercial krachtig af: ‘’Zo denk ik erover en ik weet dat dit ook voor miljoenen andere mensen geldt. Zijn jullie er klaar voor? Laten we dit samen doen!’’

Aandeelhouder

De mediamagnaat maakte in oktober bekend flink te hebben geïnvesteerd in de afvalclub. Zelf boekte ze al succes met het dieet door in een korte periode zeven kilo af te vallen.  

 

Meer over:

Reageren