Metamorfose Sonja Silva compleet: 32 kilo afgevallen

24 november 2015 15:42 | sterren | Door Televizier

© Instagram Sonja Silva

Sonja Silva is apetrots op haar nieuwe lichaam. Na een maagverkleining is de oud-TMF-vj 32 kilo kwijt. "Eindelijk zie ik mezelf weer in de spiegel."

Sonja Silva onderging in april een operatie waarbij haar maag werd verkleind met een gastric bypass. Sindsdien is de voormalig presentatrice maar liefst 32,5 kilo afgevallen. Op Instagram showde ze het resultaat.

Spiegel

"Vandaag keek ik in de spiegel en zag ik mezelf weer, voor het eerst in tien jaar!" schreef Sonja bij de kiekjes. Ze omschrijft de situatie met de hashtag #newbodynewlife. Haar volgers zijn laaiend enthousiast. Ook Sonja is dolblij: "Dit was de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt."

Kleding

De K2 Zoekt K3-kandidate liet vóór haar metamorfose weten zich te verheugen op een nieuwe garderobe: "Stiekem ben ik al een beetje aan het rondneuzen op verschillende sites met kleding," zei ze toen. "Wat zou ik dragen als ik maat 42 heb? En maat 40? Het leuke is dat ik nog dozen vol met kleding bewaard heb in maat 44 tot en met maat 40. Shoppen in mijn eigen berging dus!"

Lees ook:
Sonja Silva verlaat ziekenhuis na maagverkleining 

Meer over