Niet gegund

'Mol' Rob Dekay na vier jaar weer vrijgezel

17 Juni 2020 15:35 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
De relatie van Rob Dekay, die dit jaar de Mol was in Wie is de Mol?, is gestrand. De 33-jarige zanger en zijn vriendin hebben besloten om na vier jaar als vrienden verder te gaan.

In gesprek met LINDA gaat Rob verder in op de breuk. “Blijkbaar ben ik niet in de wieg gelegd voor een traditionele relatie. Na de relatie die daaraan voorafging, zei ik al: ‘Nee, dit is niks voor mij. Dit moet ik niet meer doen’. Totdat ik mijn vroegere vriendinnetje weer tegenkwam. Ik dacht: Als er één vrouw is met wie ik het wel zou kunnen, dan is het met háár. Helaas, niet dus.”

Belangrijk 

De 33-jarige Rob kent zijn ex al sinds zijn achttiende. Volgens hem hebben ze een geschiedenis samen, waardoor ze elkaar nog wel steeds zien. “Ze is en blijft belangrijk voor.”

Nieuw seizoen 

Singer-songwriter Rob werd in Wie is de Mol? als Mol ontmaskerd door Buddy Vedder, die daardoor met de hoofdprijs naar huis ging. Zo'n twee weken geleden maakte regisseur Richard McCullough op zijn Instagram bekend dat er werd ingezet op een 21e seizoen van het populaire programma.

Meer over